One Piece Fakta

När Blir One Piece Bra?

Att börja kolla One Piece kan vara ganska skrämmande för nya tittare på grund av dess omfattade samling av avsnitt och filmer. Så du kanske undrar när animen One Piece börjar ta fart & bli bra?

Efter att ha granskat berättelsens många olika arcs finns det ett uppenbart svar på frågan, och vi kommer att förklara varför denna del av serien är så högt ansedd.

1. När Blir One Piece Bra?

Utav alla avsnitt är Alabasta-arcet den del då animen verkligen drar igång. Mycket tack vare dess intensiva och actionfyllda storyline. Naturligtvis är många andra perioder, inklusive East Blue-sagan, fantastiska på sitt sätt, men händelserna efter avsnitt 62 är när stråhattpiraterna möter olika direktioner.

Crocodile, en av de mest anmärkningsvärda antagonisterna i franchisen, är den första skurken som allvarligt skadar Monkey D. Luffy. Fram till denna punkt har vår älskade piratkapten alltid kommit segrande ur sina strider.

Men i denna arc undkommer han knappt döden. Gruppen måste nu arbeta tillsammans för att stoppa krigsherrens onda krafter och hans kriminella syndikat, Baroque Works. Men även om de berömda piratmedlemmarna har hjälpt varandra tidigare, är det i den här storyn vi ser dem slåss som ett lag för första gången.

Alabasta-arcet är också underhållande eftersom den innehåller några av de mest minnesvärda kampsecenerna, som t ex Luffy vs Crocodile och Nami vs Miss Doublefinger. Dessa strider är mycket mer komplicerade än de knytnävsstrider du kanske har sett tidigare, vilket resulterar i sammandrabbningar med ett tema av kreativitet och intelligens. Till exempel, i kampen mot Miss Doublefinger, utvecklar Nami en plan för att slå ner sin fiende istället för att använda grundläggande stridsstrategier. 

2. Fler Tittartips

Om du vill ha en kortare tidsram börjar arcen Arlong Park i avsnitt 61 med en berättelse som är mycket omtyckt bland fans. Dessutom kan de som önskar en fullspäckad upplevelse, titta på arcen Enies Lobby i Water 7-sagan, men den här storyn drar inte igång förrän i avsnitt 264.

Så nu vet du exakt när One piece börjar ta fart och bli bra. 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.