Boa Hancock One Piece

Vem Är Boa Hancock I One Piece?

Boa Hancock, mer känd som "Pirate Empress" är kapten för Kuja-piraterna. Hon är den enda kända kvinnliga Warlord of the Sea. Hon är också känd som "Snake Princess" av Amazon Lily. Efter att Mariners och Blackbeard Pirates invaderade Amazon Lily, sa hon att hon skulle lämna den under Rayleighs vård så att hon kunde lämna, eftersom hon visste att hennes folk inte var säkra så länge som hon bodde där.

Hancock har makt över Amazon Lily. Eftersom hon är deras kejsarinna och kapten för Kuja-piraterna, är hon den starkaste där. Hon är verkligen definitionen av "Styrka är skönhet" och det gäller även de andra kvinnorna i Kuja-stammen. Endast Kuja-stammen och besättningsmedlemmar får komma in i Amazon Lily.

1. Boa Hancocks Liv

Boa Hancock och hennes systrar var en del av Kuja-piraterna sedan de var barn, men snart tillfångatogs de av människohandlare och såldes till World Nobles. Hancock åt Mero Mero Devil-frukterna när hon var slav och fick möjligheten att förvandla människor till sten om de hade lust efter henne. Flera år senare kom Fisher Tiger och befriade alla slavar utan att urskilja vem som var människa eller fisk.

Eftersom Hancock och hennes systrar inte hade någonstans att ta vägen togs de in av Rayleigh, men traumat från deras dagar som slav var fortfarande färskt och det tog tid för dem att återgå till det normala. Hancock valde att dölja sitt märke och sina djävulsfruktkrafter och berättade för sina kamrater att döda en gorgon var ett straff. Hancock, Marigold och Sandersonia fick då smeknamnet Gorgon Sisters.

Även om Hancock var fri, hade åren av trauma befläckat hennes oskuld och detta gjorde att hon misstrodde alla runt omkring henne, särskilt män. De enda som var ett undantag från detta var hennes systrar. Denna traumatiska upplevelse fick henne att hata världsregeringen, särskilt adelsmännen. Alla känslor av vänlighet och kärlek begravdes djupt och hon blev likgiltig och hjärtlös. Hon blev senare kejsarinnan av Kuja.

Eftersom Hancock hade blivit en mäktig och hotfull figur som hade en enorm belöning på hennes tillfångatagande, var världsregeringen rädda för henne och hade ej en dålig relation med henne. För att förhindra detta från att hända erbjöd de ett avtal om att bli havets sju krigsherrar och i gengäld skulle de skydda hennes hemland från regeringen och hindra någon från att komma in i det.

2. Boa Hancocks Utseende

Hancock anses vara den vackraste kvinnan i världen. Hon har en välproportionerad figur jämfört med sina onormala och enorma systrar. Hon är mycket lång (191 cm) och smal med långt svart hår som sträcker sig förbi hennes midja med hårslingor som ramar in hennes ansikte ner till hakan och visar upp hennes höga panna, mörkbruna ögon (mörkblått före tidshoppet, som ändrades sedan till svart efter tidshoppet) med långa, voluminösa ögonfransar och blek hud. Hon har en smal midja och väldigt stora bröst.

Hennes klädsel byts ofta ut. När hon först introducerades bar hon en avslöjande röd V-ringad blus som visade mycket av hennes bröst och en lös sarong som exponerade hennes långa, smala ben med den gröna symbolen för Kuja utsmyckad på den, tillsammans med en vit cape med epaletter som oftare finns på jackor från högt uppsatta marinsoldater och röda pumps med hög klack. Hon bar sedan en qipao med en huva som hon använde för att täcka Luffy tills de kom fram till Impel Down och tog sedan av den under striden mot Whitebeard.

Under Summit War of Marineford bar hon en lila klänning med Kuja-design på och lila högklackade pumps. När hon återvände till Amazon Lily, återgick hon till sin ursprungliga outfit (med undantag för hennes cape). I alla sina outfits har hon burit ett par gyllene örhängen som liknar ormar och svarta högklackade skor; hennes klädsel är också prydd med Kujas emblem, med undantag för när Hancock blev sjuk på grund av sin kärlekssjukdom, under vilken hon bar en röd blus. Efter tidshoppet ser hennes klädsel ut som när hon först introducerades, förutom att den är blå (även om den förblir röd i animen).

Hennes extraordinära skönhet noteras av många över hela världen: en av de riskfyllda bröderna hävdar att hennes skönhet är på andra plats efter sjöjungfrur, särskilt Shirahoshi, medan andra som Marguerite och Hannyabal hävdar att hon är den vackraste kvinnan i världen. Hon ses också nästan alltid med Salome, hennes stora ormvapen, som vanligtvis ses le trots att hon bär en skalle. 

Även om Hancock normalt ser antingen lugn och vacker eller söt ut (i ett försök att "be om ursäkt" för sina handlingar), kan hon se väldigt skrämmande och arg ut med ögonen som buktar ut tillsammans med hennes tänder blottade, som man såg när Smoker attackerade Luffy på Marineford.

Tillsammans med sina systrar finns på hennes rygg den himmelska drakens slavmärke, något som hon var så inställd på att hålla hemligt och var villig att förstena alla (andra än hennes systrar och äldste Nyon) som såg det. För att försäkra sig om att den aldrig sågs, kom hon och hennes systrar på en lögn om att det som verkligen låg på systrarnas ryggar var ett par Gorgon-ögon som skulle förstena alla som såg dem. Hancock använder denna "förbannelse" som en ursäkt för hennes och hennes systrars djävulsfrukt-förmågor.

3. Boa Hancocks Förmågor

Boa Hancock är så mäktig att hon till och med har blivit erkänd av flottans amiral, Sengoku. Hennes kompetens ska inte underskattas. Hon var en av de tre krigsherrarna som lämnade Marineford-striden oskadd. För närvarande är hennes belöning 1 659 000 000 berries. Under Marinefordkriget lyckades hon lätt ta ut många pacifistas. Även när Amazon Lily invaderades av Blackbeard Pirates, kunde hon lätt besegra dem alla, förutom Blackbeard, eftersom hans djävulsfrukt gav honom förmågan att omintetgöra andra användares djävulsfruktkrafter, men han erkände henne som värdig hennes titel som piratkejsarinnan. Han trodde att om han släppte henne fri så skulle hon förstena honom och döda honom, så att döda henne var ett säkrare alternativ även om han visste att hans besättning inte skulle återgå till det normala.

Hon är en av de starkaste krigarna i Kuja-stammen och därför besitter hon enorma mängder styrka. Hennes sparkar kan lätt bryta ben och stenar. Hon har även blixtsnabb fart och smidighet. Hon är utmärkt i hand-mot-hand-strid och kan slå ner många kraftfulla och skickliga sjömän och pirater. Hennes kampstil liknar Sanji men hon fokuserar på kraftfulla och mångsidiga sparkar.

Eftersom Boa Hancock är otroligt vacker är hon en skicklig förförare och använder sin skönhet och charm för att få det hon vill. Luffy var det enda undantaget från hennes charm och han fick henne att omedvetet falla för honom. Hancock säger att på grund av sin skönhet kan hon komma undan med vad som helst, vilket gör henne väldigt skicklig i bedrägeri. Hancock är definitionen av skönhet med hjärna; hon är mycket intelligent, slug och listig beroende på situationen.

4. Boa Hancocks Speciella Förmågor & Relationer

Hancock är väldigt mäktig och folk fruktar att ses som hennes fiende. Denna vackra kvinna har några speciella förmågor i rockärmen som hjälper henne i slagsmålen.

Djävulsfrukt

När hon var slav åt Hancock upp Mero Mero Devil-frukten som gav henne kraften att förvandla människor till sten. Hon kan förvandla människor till stenar genom att slå dem med hjärtformade långdistansattacker eller genom att fysiskt slå dem. Hon kan återställa människor till det normala om hon vill. På grund av hennes skönhet faller människor lätt för henne vilket gör det lättare för henne att förstena sina fiender. En person kan försvara sig från hennes makt, om de inte attraheras av henne eller om de blockerar alla känslor de har för henne.

Haki

Boa Hancock är mycket skicklig på Busoshoku Haki. Det är formen av Haki som låter användaren använda sin andliga energi för att skapa en osynlig rustning runt sig själv som ger dem fantastiska offensiva och defensiva färdigheter. Hancock kan kombinera sina sparkar med den här typen av Haki för att kringgå Logias försvar.

Salome

Salome är en stor vit orm med röda märken på kroppen som bär en skalle med blått hår. Förutom att använda den som en tron ​​använder hon Salome i strid. Salome har förmågan att spåra och känna av saker i havet.

Kuja-Stammen

Hancock har ett komplext förhållande till sina Kuja-undersåtar, skyddar dem från världsregeringen, men vägrar att fortsätta skydda dem genom att arbeta med den senare. Hon förstörde också en lerstaty av henne, gjord av flera små flickor, helt enkelt för att den var gjord av smuts och lera, och förstenade tre Kuja-krigare (Marguerite, Sweet Pea och Aphelandra) för att de tillät en man (Monkey D. Luffy) att komma in på ön och försvara sitt brott. Det har dock inte funnits någon Kuja som inte älskar och beundrar Hancock och håller med om varje beslut hon tar (förutom äldste Nyon, till viss del).

Även Marguerite visade inga hard feelings mot Hancock efter att hon var oförstörd. Hancock bryr sig också faktiskt om vad de skulle tycka om henne om de visste att hon en gång var en slav, även om hon nu är en kejsarinna, och fruktar att hon kommer att dra skam över stammen om de var medvetna om hennes förflutna. Så hon har hela tiden ljugit för dem för att skydda sig själv och sina systrar. Hon hänvisade till och med till dem som sina bröder, i motsats till sina undersåtar.

Ända sedan Hancock blev kär i Luffy har hon börjat behandla Kuja-krigarna väldigt fint. Hon går ibland så långt som att erbjuda att hjälpa dem att laga mat för Luffys återhämtning.

Efter invasionen av marinsoldaterna och Blackbeard-piraterna drog Hancock slutsatsen att hennes folk skulle förbli i fara om hon stannar på Amazon Lily och bestämmer sig för att lämna och återförenas med Luffy. 

5. Boa Hancocks Strider

Boa Hancock vs Bullet

Det här slagsmålet är inte ett canon-avsnitt av animen utan är ett slagsmål som ägde rum i en One Piece-film mellan Boa Hancock och Bullet.

Boa Hancock vs Smoker

Denna kamp ägde rum mellan Hancock och Smoker under Marineford Battle.

6. Boa Hancocks Quotes

  • "Kom hit! Låt mig visa dig styrkan av Kuja!"
  • "Du kan inte skada min älskade! Kärlek är alltid som en orkan!"

  • "Jag gör anspråk på detta land för att hedra min skönhet!"

  • "Män är alla prat... De får mig att skratta."

  • "Knäböj framför mig, eller bli förvandlad till sten. Ditt val."

  • "Känner du det nu? Hur värdelöst är det att stå emot mig?"

7. Boa Hancock Och Luffy

Hancock har ursprungligen ett antagonistiskt förhållande med Luffy i Amazonas Lily Arc. Senare, när hon bevittnade hans oskyldiga och osjälviska natur och märkte att han inte dömde henne ens efter att ha känt till hennes förflutna som slav, utvecklar hon starka romantiska känslor för honom. Hennes tid med Luffy förändrar hennes personlighet avsevärt. Hon har ett anständigt beteende när hon är runt Luffy och visar att hon älskar honom. Hon har svårt att se Luffy i ögonen, har en tendens att rodna i hans närvaro och dagdrömmer hela tiden om honom. Hennes kärlek till Luffy fick henne att vända sig mot världsregeringen vid flera tillfällen.

Under slaget vid Marineford konstaterar hon att alla män, både marinsoldater och pirater är hennes fiender. Men när Luffy anländer fokuserar hon sin uppmärksamhet på att skydda honom. Hon försvarar honom från Smoker and the Pacifistas och blir rasande och skriker på alla som försöker skada honom. Efter striden hjälper hon till att gömma en sårad Luffy hos Amazon Lily tills han återhämtar sig och uttrycker sin önskan att vara den som tar allt lidande i Luffys ställe. Hon bryr sig så mycket om Luffy att hon knappt äter någon mat när hon återvänder till Amazon Lily tills hon var säker på att Luffy var okej.

Hancock är mycket lojal mot Luffy trots att han avvisar hennes idé om äktenskap och att han inte har samma känslor för henne. I sin tur skyddade Luffy också Hancock genom att förklara att han inte skulle berätta för Magellan hur han bröt sig in i Impel Down även om det dödade honom. På Marineford visade han sin tacksamhet genom att krama henne och påpeka att hon hade räddat honom två gånger, både genom att hjälpa honom att bryta sig in i Impel Down och ge honom nyckeln till sin brors (Ace) sjöstenshandbojor.

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.