Om Oss

Välkommen till vår fantastiska manga-butik, en plats där passion möter äkta entusiasm för två av de mest ikoniska manga- och anime-serierna någonsin skapade: One Piece och Dragon Ball. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande samling av produkter som inte bara representerar dessa episka berättelser, utan också låter dig uttrycka din kärlek och hängivenhet till dessa världsberömda serier.

Vår butik är skapad av och för älskare av manga och anime. Vi förstår den djupa anknytningen som fans har till sina favoritserier, och vår vision är att erbjuda en plats där du kan hitta och njuta av högkvalitativa produkter som gör din passion ännu mer levande.

För One Piece-entusiaster har vi ett brett utbud av produkter som omfattar allt från exklusiva klädesplagg med de mest ikoniska karaktärerna till detaljerade actionfigurer och samlarobjekt som ger liv åt ditt äventyr med Monkey D. Luffy och hans besättning. Våra varor sträcker sig från t-shirts, huvtröjor och kepsar till väskor, posters och andra unika accessoarer som låter dig visa upp din kärlek till One Piece på ett personligt sätt.

För Dragon Ball-fans erbjuder vår butik en lika imponerande samling produkter. Från stiliga kläder som hyllar Goku, Vegeta och andra ikoniska karaktärer till samlarfigurer, muggar och konsttryck som fångar den episka kampen mellan gott och ont. Vi strävar efter att erbjuda mångsidiga produkter som passar alla åldrar och stilar, så oavsett om du är ett långvarigt fan eller nybörjare, så har vi något för dig.

Vi sätter högsta vikt på kvalitet och autenticitet i våra produkter. Varje objekt i vår butik är noggrant utvalt för att säkerställa att du får det bästa möjliga och mest autentiska uttrycket av din kärlek till One Piece och Dragon Ball. Våra samarbetspartners och leverantörer delar vår passion och strävar efter att erbjuda produkter som inte bara är visuellt tilltalande utan också håller högsta kvalitet.

Vår målsättning är att skapa en inbjudande och inspirerande atmosfär för alla manga- och anime-fans. 

Enkelhet

Enkelhet för oss omfattar en lättnavigerad hemsida, liksom säkra betalningar, snabba leveranser och fantastisk service! Vi vill att alla skall kunna begripa våra produkter med ingående produkttexter samt bilder som ger våra produkter justhet. Returer och reklamationer skall fungera felfritt, då vår service alltid kommer vara vår högsta prioritet! 

Trygghet

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att handla hos oss. Därför erbjuder vi alltid fri frakt på beställningar över 499 SEK samt full returrätt inom 14 dagar från det att du tagit emot varan om du mot förmodan skulle vara missnöjd med din köpupplevelse.

Då det kommer till transport och betalning samarbetar vi endast med ledande och pålitliga samarbetspartners såsom Postnord, Bring, Visa, Mastercard m.m. Detta gäller även i valet av leverantör för respektive produkter. Vi arbetar endast med officiella parter och säkerställer att samtliga produkter i vårt sortiment är äkta.

I de fall vi har realisation, premierar vi våra befintliga kunder genom att erbjuda dessa förtur till våra realisationer. 

Hos Manga Butiken är shopping på nätet inte bara snabbt och tryggt, utan du hittar också fantastiska erbjudanden till ett bra pris som är svåra att hitta hos andra butiker.

Varorna i vår produktlinje är alla noga utvalda för att möta våra kunders smak - med andra ord, vi har exakt vad du letar efter. Har du några frågor kring våra produkter eller är det något som du tycker saknas i sortimentet? Tveka inte på att höra av dig till oss på info@manga-butiken.com