One Piece Tidshopp

När Sker Tidshoppet I One Piece

One Piece är en av de mest framgångsrika och populära manga- och animeserierna genom tiderna. Hypen för One Piece är på topp med över 1000 avsnitt och studion bakom gjorde ett tillkännagivande om den kommande One Piece-filmen i augusti 2022.

Tidshoppet i One Piece är en avgörande del av animen där grunden till Luffys äventyr börjar att förändras. Stråhattpiraterna blev mycket starkare eftersom varje medlem tränade under två års tid. Tidshoppet i One Piece äger rum i avsnitt 517.

1. När Sker Tidshoppet I One Piece?

One Piece har ett tisdshopp som varar i 2 år. Under dessa två år tränar alla medlemmar i stråhattpiraterna för att bli starkare pirater. Trots två år av träning interagerar alla medlemmar i besättningen precis som vanligt med varandra.

2. Vad Händer Under Tidshoppet I One Piece?

Under tidshoppet föreslog Silvers Rayleigh att hela besättningen skulle ta två år ledigt för att träna. Under den perioden följer Luffy med Rayleigh och tränar i Rusukaina, som är fylld med farliga monster. Luffy polerade sina färdigheter och lärde sig använda Haki under Rayleighs ledning.

Fan-favoriten Roronoa Zoro bad Mihawk att träna honom. Mihawk hade slagit honom tidigare, vilket väckte en brinnande önskan inom Zoro att bli en bättre svärdsman. 

Nami bestämde sig för att bege sig till Weatheria och förbättra sina kunskaper om klimat och väder. Nami såg att medborgarna i Weatheria har tagit fram tekniken som gjorde det möjligt att skapa kluster av olika vädertyper inneslutna i en bubbla. Detta inspirerade Nami att inkorporera denna teknik i sitt vapen.

I One Piece möter Usopp en krigare vid namn Heracles. Under tidshoppet arbetar han med sitt skytte och upptäcker en fascinerande form av ammunition som kallas Pop Greens. Detta gjorde det möjligt för stråhattpiraternas sniper att skjuta växtvapen såsom människoätande flugfällor och bambuspjut. 

Chopper ägnade sin tid åt att studera och fullända sin förmåga att kontrollera den gigantiska monsterförvandlingen. Under det tvååriga tidshoppet i One Piece kan Nico Robin skapa större lemmar och kloner. Sanji förbättrade sin Haki och sparkteknik samtidigt som han utökade sin matlagningskunskap för att mätta sina kamrater.

Franky arbetar på sina ingenjörskunskaper genom att studera ritningar gjorda av Dr. Vegapunk, en vetenskapsman som tillhör World Governments militära sjöstyrka Marines. Besättningsmedlemmen Brook har det mest intressanta uppehållet under dessa två år. Han bestämmer sig för att bli en rockstjärna och ägnar tiden åt att åka på turné.

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.