One Piece Film: Red

Allt Du Behöver Veta Om One Piece Film: Red

Den hype fans känner för släppet av One Piece Film: Red är högre än någonsin efter att en ny trailer nyligen släppts. I den här nya trailern står Uta och Shanks förhållande i centrum och ger oss mer information om faderns- och dotterns känslor.

Även om denna nya detalj om filmen är minimal, kan den förändra vår uppfattning om kaptenen för Red Hair Pirates. Så låt oss diskutera om den senaste informationen som avslöjats i den denna nya trailer för One Piece Film: Red, och vad det kan betyda för Shanks.

Obs! Denna artikel innehåller spoilers.

1. Vad avslöjar den nya trailern

Trailern för denna efterlängtade film börjar som vanligt med Uta, som pratar med fans som har rest till Elegia Island för att gå på hennes konsert. Det finns några nya scener med tidigare bekanta och nya karaktärer som kommer att vara involverade i filmen, såsom Marine Admirals, The Five Elders och till och med Kobby.

 Det viktigaste och mest chockerande avslöjandet kommer dock i form av Utas tillbakablick om sitt förflutna. I den kan vi se Shanks krama om Uta i vad som verkar vara hans gamla hem i Foosha Village. 

Shanks är mycket yngre vid denna tidpunkt, eftersom han fortfarande har båda sina armar kvar och bär den ikoniska stråhatten som han senare kommer att ge till Luffy. Tragiskt nog för den lilla flickan, verkar det som att Shanks tog ett svårt beslut och övergav henne utan någon form av förklaring.

Efter en känslosam kram mellan far och dotter, kan man samtidigt se Foosha Village brinna ner. Uta skriker efter Shanks när hon springer mot havet, där vi kan se den framtida kejsaren lämna kvar henne tillsammans med en enorm hög med skatter.  

Uta förstår inte varför hennes far lämnar henne, och någon okänd person måste hindra henne från att komma närmare vattnet.

Med bara ett lätt minne om händelsen är det svårt för fansen att komma till en slutsats om Shanks agerande. Vi vet att det förmodligen var bäst för kejsaren att lämna Uta bakom sig eftersom Luffy sa till sångaren i trailern att Shanks gjorde detta för hennes egna bästa.

Ändå så ser inte bilderna vi kan se från Utas flashback, särskilt bra ut för Shanks. Vi alla vet att en pirats liv är fyllt med ständiga faror och livshotande situationer, eftersom Shanks lämnade till och med Luffy kvar av denna anledning.

Detta förklarar dock inte varför Shanks inte pratade med sin egna dotter innan han lämnade henne för gott. Det förklarar heller inte den förvirring som orsakats av att se honom och hans besättning lämna med en enorm mängd skatter medans de firar och ignorerar branden som samtidigt förstörde Shanks hem.

Den verkliga anledningen till Shanks beslut kommer med största sannolikhet inte att avslöjas förrän i One Piece Film: Red. Oavsett vad, vet vi att det kan ha en stor inverkan på franchisens huvudstory, vilket bekräftades av Oda själv för några dagar sedan.

Fäder i One Piece-världen är antingen våldsamma eller nästintill helt saknade i deras barns uppväxt. Tyvärr för Uta får One Piece Film: Red det att verka som om Shanks hamnade i den senare kategorin. Det är fortfarande för tidigt att döma Shanks agerande, men vi kan alla vara överens om att det inte är en särskilt positiv bild som målas upp.

För många fans, var att överge Uta det enda valet för Shanks, med tanke på att hans fiender med största sannolikhet skulle komma efter henne om de fick reda på att hon var hans dotter. World Government kunde också ha använt Uta mot Shanks för sina egna vinningar, vilket skulle i sin tur orsaka ännu mer fara för den lilla flickan.

2. Slutsats

Även om Shanks med största sannolikhet hade goda avsikter, har Uta under flera år, burit med sig traumat av att se sin far lämna. Det kommer med all säkerhet att bli en viktig handlingspunkt i den kommande filmen, och fans hoppas även att hon kommer kunna läka sina sår i slutet av sitt äventyr.

Vi kan bara vänta tills One Piece Film: Red officiellt är ute i Japan för att lära oss mer om Uta och Shanks förflutna. Men vi kan vara säkra på att den här filmen kommer att vara ett bra tillskott i franchisen, och fans av One Piece kommer säkert att uppskatta den.

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.